Путин: 99,9% от руснаците са готови да се жертват за мен

NetNews

Руският президент Владимир Путин отново припомни на руските граждани, че трябва да са готови да умрат за него – дори без никаква причина.

„99,9% от нашите граждани, нашите хора, са готови да жертват всичко в името на родината си – за мен тук няма нищо необичайно. Това обаче още веднъж ме убеждава, че Русия е специална страна и имаме специален народ“, заяви Путин в интервю за предаването „Москва. Кремъл. Путин“ по телевизия „Русия 1“.

Това е и мечтата на всеки руснак – да умре на фронта в Украйна, докато Путин не смее да излезе от бункера си. Бягството на стотици хиляди руснаци след обявяването на мобилизация в страната е доказателство за това.

Халюцинациите на бункерния лидер Путин обаче не спират дотук. Той заяви , че е „100 процента сигурен“, че Русия ще е в състояние да унищожи системите за противовъздушна отбрана „Пейтриът“, ако САЩ ги доставят на Украйна. Руската „безаналогова“ армия в Украйна има богат опит в унищожаването на вражеска техника – тя унищожи 300% от системите HIMARS, както и много повече украински танкове, отколкото ВСУ притежават. Това, разбира се, са изнесените данни от Министерството на отбраната на РФ. Няма никаква причина да се съмняваме в достоверността им.

В средата на декември Руската федерация предупреди САЩ, че ако доставят „Пейтриът“ в Украйна, ще има „сериозни последици“. САЩ до такава степен се притесниха от заплахите на Кремъл, че само дни по-късно обявиха, че ще има такива доставки за Украйна.

Цирковото представление на режима на Путин придобива все по-комични измерения, след като за първи път президентът на РФ призна, че в Украйна се води „война“, а днес отново замоли за мир. На 24 февруари, когато започна непредизвикано пълномащабната война срещу Украйна, Путин не искаше и да чува за мирни преговори с „нацистите в Киев“. Десет месеца по-късно, когато загуби 100 000 войници, Путин промени набързо стратегията си. „Самая могучая“ армия не успя за 300 дни да достигне Киев, макар че трябваше да го направи за 3 дни.

Циркът „Кремъл“ е във вихъра си. Сипе заплахи, от които никой не се впечатлява. И убеждава руснаците, че трябва да умрат в безсмислената война на Путин…

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Зеленски с емоционално обръщение към народа си по случай Коледа

Президентът на Украйна Володимир Зеленски направи емоционално обръщение към народа си по случай Коледа. На Бъдни вечер се навършиха десет месеца, откакто Русия нападна съседната страна, предаде Би Би Си. Десетки хиляди бяха убити, а милиони напуснаха домовете си. Много от тези, които останаха, посрещнаха празника на тъмно и студено, […]