Даниела Митева оглавява Агенцията по вписванията

NetNews

Бившият изпълнителен директор на Агенцията по вписвания Даниела Митева се завръща на ръководния пост от утре.

Това научи ФАКТИ от източници, близки до осведомените. Тя ще наследи на поста Габриела Козарева, която ще бъде освободена.

„Oчeвиднo, чe нacтoящият дирeктoр нa Aгeнциятa пo впиcвaниятa нe иcкa дa рaбoти пo прoзрaчeн нaчин и пo нaчин, кoйтo e в интeрec нa хoрaтa. Някaкви други мoтивaции вeрoятнo имa в нeйнaтa рaбoтa, тaкa чe миниcтърът нa прaвocъдиeтo щe прeдлoжи вaриaнт кaк дa ce върви в тaзи пocoкa“, заяви днес служебният премиер Стефан Янев.

Даниела Митева бе освободена от ръководния пост на агенцията на 9 октомври 2009 г., в началото на управлението на ГЕРБ. Официално мотивите за това бяха „принципни различия с ръководството на министерството по отношение организацията на работа, както и по отношение съблюдаване на финансовата дисциплина в Агенцията по вписвания“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Жандармерията охранява черешите в Кюстендилско

Специализирана полицейска операция за охрана на черешовите масиви стартира днес на територията на кюстендилска област, съобщава БГНЕС. Полицаите трябва да охраняват прибирането на черешовата реколта на от три общини – Кюстендил, Невестино и Бобов дол. „Операцията е така организирана, че да има постоянно полицейско присъствие край черешовите масиви и пунктовете […]