Радослав Бимбалов: Кой се крие зад ужасяващата трагедия в Бургас?

NetNews

Случилото се тази сутрин в Бургас е ужасяващо. Двама полицаи намериха смъртта си, докато се опитваха да си свършат служебните задължения и да спрат един автобус, пълен до горе с бежанци. Още докато гледах сутринта по телевизията неспирните включвания от мястото на кошмарния сблъсък чух нещо, което тепърва ще набира сила.

Това коментира във „Фейсбук“ Радослав Бимбалов.

Една дама, журналист и собственик на сайт, примеси правдивия си иначе гняв с политическа агитация. На крачка от все още прясната кръв, смляната патрулка и струпаните на метри като стреснати животни бежанци, измъкнати от скривалищата на автобуса, тази „журналистка“ си позволи да каже в национален ефир „това нямаше как да се случи преди, когато държавата се управляваше от един друг човек“.

Отвратително е това, което ще се излива в следващите дни, затова да си кажа още сега. По време на фирменото управление на държавата от страна на корпорацията ГЕРБ, под мъдрия контрол на Бойко Борисов, в България бяха изградени и функционират доста добре смазани канали за „внос“ на мигранти. Тези престъпни групи оперират с пряката опека на представители на местната власт, която ВСЕ ОЩЕ е чудесно разделена между ГЕРБ и ДПС. Така че всяко внушение, че ГЕРБ и Бойко Борисов са ни пазили от бежанците, контролирани от Ердоган, е също толкова нелепо както и твърдението, че ГЕРБ и Бойко Борисов ни пазят от комунистите.

За душите на невинно загиналите полицаи и за късмета на натоварените като животни бежанци ще трябва да се молим на един и същ Бог.

* Заглавието е на ФАКТИ

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Трябва да се забрани на руснаците да минават граници, за да се научат да ги уважават

Украинският външен министър Дмитро Кулеба заяви, че на руските туристи трябва да бъде отказано правото да пресичат международните граници, докато не се научат да ги уважават. Това се казва в негова статия за изданието Politico, която е публикувана на сайта на украинското външно министерство. „Откакто украинският президент Володимир Зеленски предложи […]