Разхлабен болт предизвика сервизна акция при Porsche

NetNews

Автомобилните производители се стараят да увеличават производството си с всеки изминал ден и не е изненада, че при повечето марки, голяма част от автомобилите се сглабят с помощта на машини, зад които стои предварително написан софтуер.

Именно това е причина за сервизна акция, която засяга 7 Porsche-та, включително 911 Speedster, Carrera S Coupe, Carrera 4S Coupe и Carrera S Cabriolet, произведени през месец ноември 2019 година и предвидени за износ към САЩ.

В официалното прессъобщение се споменава грешка в софтуера на машината, която затяга болтовете на задния носач. Според Porsche това може да доведе до промяна на поведението на автомобила и дори да предизвика инциденти. Сервизната акция ще бъде обявена на 23 май, когато собствениците ще бъдат приканени да оставят своите автомобили за поправка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ТОП 10 най-популярните нови коли в Япония

Японската асоциация на автомобилните дилъри (JADA) публикува резултатите от продажбите си през март 2021 г. В сравнение с март 2020 г. продажбите на леки автомобили са се увеличили с 2.3%, до 329 239 бройки. Тримата лидери сред леките автомобили са модели на Toyota: „златото“ отива при хечбека Toyota Yaris, компактният […]