Реал Мадрид трябва да избере – 150 милиона за Холанд или 230 милиона за Мбапе

NetNews

150 милиона евро е сумата, която Реал Мадрид ще трябва да инвестира, ако иска да привлече Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд, съобщава „ABC“. „Кралете“ вече знаят цената на хипотетичните трансферни операции. Голямото желание на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес е да види Килиан Мбапе с фланелката на „кралете“, но за това ще трябва да инвестира 230 милиона евро.

Френският национал е основен приоритет на Зинедин Зидан, но цената на трансфера прави пристигането на 20-годишния норвежец по-осъществимо.

Според информацията на „ABC“, Реал Мадрид в момента разполага със 125 милиона евро заделени за осъществяването на трансфери, което означава, че ще трябва да бъде продаден поне един играч, за да може да бъде осъществена една от двете хипотетични сделки.

Ако Реал Мадрид реши да привлече Холанд, ще трябва да плати 110 милиона евро на Борусия Дортмунд, 30 милиона евро ще отидат като комисионна за агента на играча Мино Райола, а други 10 милиона евро ще отидат за други комисионни, включително и за бащата на футболиста.

Реал Мадрид ще реши едва през юни, когато сезонът приключи какви действа ще предприеме и дали ще се насочи към Холанд или към Мбапе.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

5 март 1940 г. Катинското клане

На 5 март 1940 г. – Членовете на съветското политбюро на КПСС издават заповед за екзекуция на 25 000 души от полската интелигенция, в това число 17 500 военнопленници. На 2 март 1940 г. Лаврентий Берия –шеф на НКВД, изпраща до Йосиф Сталин секретна докладна записка № 794/Б, в която […]