Рецепта за вечеря: Лесни свински хапки с лук

NetNews

Необходими продукти:

свински бут – 800 гр.

олио – 2 с.л.

сол – 2 щипки

черен пипер – 2 щипки

лук – 2 големи глави

Начин на приготвяне:

Нарязвате месото от свински бут на малки парченца и ги сипвате в купа. Добавяте солта, олиото и черния пипер, разбърквате и покривате с фолио. Прибирате в хладилника за 1 час.

Задушавате хапките в тенджера с малко олио за около 20 минути, като от време на време разбърквате. Отгоре разпределяте лука, предварително нарязан на едро, и продължавате да готвим още 15 минути, като отново периодично разбърквате свинските хапки. Сервирате с гарнитура от свежа зелена салата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Столетник гласува на балотажа за кмет в село Ясен

В плевенското село Ясен балотажът за кмет протича спокойно. Макар и с малко броят на гласувалите за кмет на втори тур бе по-голям към 10 часа, но избирателната активност остава ниска – 9,23 процента. Гласува се с пет машини в три секции. Сред първите гласували е и 100-годишният Христо Филипов, […]