Рецепта за вечеря: Пълнен лук

NetNews

Необходими продукти:

4 големи глави лук

60 г шунка

1 яйце

40 г сухари

1 скилидка чесън

сол

Начин на приготвяне:

Сложете касерола с вода на котлона да заври, пише actualno.com. Когато водата заври, сложете обелените глави лук цели. Намалете силата на огъня на половина и варете 20 мин. След това извадете главите лук и ги потопете за кратко в студена вода.

В купа смесете съставките за пълнежа. Шунката нарежете на ситно. Разбъркайте всичко.

Разрежете луковиците на половина и с лъжичка внимателно махнете част от вътрешните люспи на лука, за да се получат кошнички. Напълнете ги със сместа и запечете за 30-40 минути на 180 градуса.

Малко преди края на печенето може да настържете кашкавал.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нова връзка между Кремъл и двореца на Путин

Руската служба на Радио Свободна Европа откри документи, които потвърждават, че добре позната фирма на Кремъл е участвала и в оборудването на комплекса на брега на Черно море, който опозиционерът Алексей Навални нарече “двореца за Путин”, предаде "Свободна Европа". Фирмата е изпълнявала десетки държавни проекти, сред които инсталирането на комуникациите […]