Рецепта за вечеря: Свинско с лук и гъби

NetNews

Необходими продукти:

1 кг свинско месо

4 големи глави лук

500 гр. гъби печурки

олио

1 чаша червено вино

сол

черен пипер

Начин на приготвяне:

Нарежете свинското на хапки и го запържете в дълбок тиган. Добавете лука, като предварително сте го нарязали на плътни полумесеци.

Гъбите режете на филийки и добавяте в тигана, когато лукът омекне. След като гъбите пуснат соса си, добавяте виното и оставяте под капак, докато изври.

Когато остане само на мазнина, овкусявате със солта и черния пипер.

Сервира се топло.

Чаша червено вино би била подходящата напитка за това ястие, пише gotvach.bg.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Минимум 218 хиляди лева за Mercedes EQS в България

Mercedes EQS вече официално се продава в България, а конфигуратор с наличните опции и техните цени може да бъде намерен на българския сайт на марката. Базовата цена на модела започва от малко над 218 хиляди лева за стандартния EQS 450+ с мощност от 333 конски сили и пробег от 734 […]