Рецепта на деня: Вкусен и сочен свински джолан

NetNews
Необходими продукти:

• джолан – 1 цял;
• чесън – на прах;
• бял пипер;
• червен пипер;
• черен пипер.

Начин на приготвяне:

Свинският джолан се овкусява с всички подправки и след това се оставя за няколко часа, за да могат вкусовете да се смесят.

Фурната се включва на 180 градуса да се загрява. Пригответе си плик, в който да сложите джолана. На няколко места е добре да направите дупки. Около два часа са нужни на свинския джолан, за да се получи крехък и сочен.

Имайте предвид, че в някакъв момент трябва да го обърнете, затова е нужно да сте около фурната и да го наблюдавате. Джоланът се поднася с картофки соте или друга подходяща гарнитура, пише Actualno.com.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Сергей Лавров държа реч пред Джо Байдън в Пном Пен

Руският външен министър Сергей Лавров говори на срещата на върха в Източна Азия, където американска делегация, водена от президента Джо Байдън, изслуша речта му, предаде РИА Новости. Срещата на върха в Източна Азия е платформа за диалог на лидерите на държавите от Азиатско-тихоокеанския регион по въпроси на политическото устройство, развитието […]