Роналдо избесня след непризнатия му редовен гол: Цяла нация е ощетена

NetNews

Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо побесня в Белград, след като съдиите му отмениха чист гол по време на световната квалификация между Сърбия и Португалия (2:2).

В последните секунди се разигра истинска драма с бурни протести от страна на Кристиано Роналдо, който очакваше да му бъде признат победен гол. В 93-ата минута съдията Дани Маккели взе решение играта да продължи, въпреки че останаха сериозни съмнения, че топката е преминала с целия си обем голлинията.

Секунди преди това Нуно Мендеш центрира в наказателното поле на Сърбия към Кристиано Роналдо. Вратарят на домакините Марко Дмитрович излезе неразчетено, за да пресрещне нападателя, който прокара топката под плонжа му, но Стефан Митрович направи шпагат и изчисти топката.

Роналдо започна да протестира, а след това от гняв хвърли капитанската си лента и със знаци показа на съдията да свири край на мача.

„Да бъда капитан на националния отбор на Португалия е най-голямата гордост и привилегия в живота ми. Винаги давам и ще дам всичко за моята страна. Това никога няма да се промени. Но има трудни моменти, с които да се справим, особено когато чувстваме, че цяла нация е ощетена. Точно сега вдигнете глава и се изправете пред следващото предизвикателство! Хайде, Португалия!“, написа Кристиано Роналдо в „Instagram“ след края на срещата в Белград.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борисов: У нас не е открита нито една грешка в програмите с европари

"Европейската сметна палата не е открила нито една грешка в програмите, които България изпълнява със средства от бюджета на ЕС. Това сочи годишният доклад на Европейската сметна палата за финансовата 2019 година. За първи път не сме сред одитираните държави по линия на кохезионната политика в областта на икономическото, социалното […]