САЩ ще отговорят на Китай

NetNews

Китай действа принудително в търговската сфера. Това обяви американският министър на търговията Джина Раймондо, цитирана от FOX News.

Американската администрация смята, че китайските действия възпрепятстват конкуренцията. Американският представител обяви, че е готова да им се противопостави.

Според нея китайското правителство е готово на всичко за постигането на своите стремежи. За това е важно да се използват наличните средства за противодействие.

Така трябва да бъдат защитени американските работници от китайските практики. Коментират се и митата, наложени от предходната администрация.

Раймондо смята, че те са помогнали за запазването на работни места. Отправени са и критики за решенията за намаляване на данъците в страната.

Важно е САЩ да работят със своите партньори за правилен диалог с китайското правителство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Шестима ранени при тежка катастрофа в Добричко

Шестима души са пострадали при катастрофа между лек автомобил и микробус на път III-293 в участъка Крушари – Овчарово в област ДобричТова, предаде "Фокус", позовавайки се на информация от "Пътна полиция" при ОДМВР – Добрич. Сигнал за инцидента е получен малко преди 19.00 часа. Пострадали са водачите и по двама […]