Сервиз плати последна заплата на работник с 91 хиляди омаслени монети (ВИДЕО)

NetNews

Странен инцидент между механик и сервиз в който до скоро е работил, бързо се превръща в интернет сензация и започва да се среща в американските новини. Майсторът на име Андреас Флатън и сервизът A-OK Walker Luxury Autoworks са приключили своите взаимоотношения през месец ноември 2020 година, но изглежда не напълно.

Мъжът чакал последната си заплата в размер на 915 долара няколко месеца и след редица обаждания и предупреждението, че случаят ще отиде в съда, то сервизът все пак плаща възнаграждението, макар и по-странен начин. Флатън разбира, че получава заплатата си след като мъж, буквално стоварва 91 500 монети пред къщата му на 12 март. Както може да се види и във видеото, всички монети са покрити с някакъв вид течност, която според механика е спирачна.

View this post on Instagram

A post shared by Olivia Oxley (@ox_isms)

До случаят се е стигнало, след като според Андреас, собственикът на сервиза не проявил разбиране. Още при наемането му, двете страни се споразумели за работно време с което младият мъж да прибира детето си от детска градина. След настъпването на пандемията и затварянето на градините, Флатън трябвало да излиза по-рано от работа, за да полага грижи за детето си. Той твърди, че след няколко различни събития е взел решение за напускане на работа и подал двуседмично предизвестие от което изработил едва 5 дни след лошо държание от страна на шефа си. Ситуацията приключва без да се стига до повече взаимодействие между двете страни, но семейството споделя, че им е било нужно доста време за да се справят с големия брой монети.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Омбудсманът се застъпи за карантинираните

Омбудсманът Диана Ковачева изпрати писмо в ЦИК, в което информира комисията за постъпили жалби и запитвания от граждани във връзка с нарушеното им конституционно право за участие в изборния процес като гласоподаватели. Така например, гражданин сезира институцията, че на 18 март е диагностициран с COVID-19 и е постъпил за лечение […]