Симоне Индзаги остава начело на Интер

NetNews

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги е приел предложението на клубното ръководство за нов договор. Двете страни ще се обвържат до 2024 година, а според “Гадзета дело Спорт” официалното потвърждение ще стане факт още днес, предаде Спортал.

Индзаги застана начело на “нерадзурите” преди старта на миналия сезон и успя да спечели двата трофея – Купата на Италия и Суперкупата. Тимът му обаче не можа да се поздрави с шампионската титла, финиширайки на 2 точки след градския си съперник Милан.

Бившият нападател си изгради добра репутация още в Лацио. Той донесе три отличия на “бинакочелестите” и ги класира в топ 4 в Серия “А” през сезон 2019/20.

Новият договор на специалиста с Интер ще му донесе увеличение на заплатата. В момента той получава по 4 млн. евро годишно, но възнаграждението му ще скочи до 5,5 млн.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Прокурорският син от Перник лъсна в брутално ВИДЕО 18+

В мрежата изтече ново видео с прокурорския син от Перник. Оригиналните кадри бяха споделени във фейсбук от абонат на име Чичо Джак. Скандалното видео е озаглавено „Прокурорското синче от Перник“. На тях се вижда как Васил Михайлов налага момче с юмруци и му бие шутове в лицето. Докато прокурорският син […]