Синът на Ваня Костова разкри причината за смъртта й

NetNews

Синът на покойната Ваня Костова разкри причината за смъртта ѝ, съобщава "Стандарт". Д-р Боян Михайлов, който е лекар във Втора градска болница в София, потвърди пред журналисти тъжната вест и съобщи, че инфаркт е покосил певицата в дома ѝ в столичния квартал "Надежда".

След като е получила сърдечния удар, певицата е извикала Бърза помощ, но пристигналите на адреса медици установили, че е в критично състояние и за съжаление не са могли да ѝ помогнат.

В късния следобед на Гергьовден наследникът качи в профила си във Фейсбук снимка на майка си и дъщеря си Ванеса с букети цветя на черен фон, придружена от сърце. Не мигнал цяла нощ след смъртта на майка си, Боян изплака онлайн: "Нима ще ме оставиш, мамо".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Байерн Мюнхен разнебити Борусия Мьонхенгладбах и отпразнува титлата

Байерн Мюнхен разнебити с 6:0 Борусия Мьонхенгладбах у дома в мач от 32-ия кръг на Бундеслигата. Баварците си осигуриха титлата час преди двубоя, когато Борусия Дортмунд победи РБ (Лайпциг) и направи тимът на Ханзи Флик недостижим на върха. "Баварската машина" реши да се забавлява на "Алианц Арена" и разби своя […]