Синът на убития швейцарски бизнесмен е прегазил човек

NetNews

Синът на швейцарския бизнесмен Удо Ланге, който бе убит в пернишкото село Кладница е задържан, след като при пътно транспортно произшествие е прегазил човек в района на София, съобщи БНТ.

Младият мъж си е бил в Швейцария, когато е разбрал за случилото се с баща му и е тръгнал веднага към България.

В района на София е прегазил пешеходец, който по-късно е починал, заради което младият мъж е задържан.

Припомняме, че швейцарският бизнесмен Удо Ланге бе намерен мъртъв в дома му във вилно селище „Делта хил“ край пернишкото село Кладница и по-късно бе установено, че е бил убит.

Първоначалният оглед на тялото на 68-годишния мъж не е показал следи от насилие. По време на аутопсията обаче е открита рана в долната дясна част на шията, която преминава през белия дроб.

Съдебният медик първоначално заключава, че раната е причинена от малокалибрено огнестрелно оръжие, като е стреляно от високо.

По-късно се оказва, че раната не е огнестрелна, а причинена с шило. Установено е още, че той е бил силно притискан, тъй като има едно счупено и едно пукнато ребро.

Семейството на убития бизнесмен е сред най-изявените дарители на местното читалище в село Кладница, помагали са на населеното място, коментира кметът на Кладница Васил Мирчев.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Мъри каза кога може да си тръгне от Левски и пое вината за грешките на Михайлов

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю за предаването „Тази неделя“ по bTV. 55-годишният специалист говори за отпадането от Хамрун Спартанс в Лигата на конференциите, грешките на вратаря Николай Михайлов, а не подмина е темата за изваждането на клуба от тежката финансова ситуация. Наставникът на „сините“ призна, че е прекарал […]