Слатински: За третия мандат ще бъде предложено правителство-хибрид между кабинетите „Беров“ и „Орешарски“

NetNews

Експертът по национална сигурност Николай Слатински коментира на страницата си в социалната мрежа отхвърлянето на кабинета „Габровски“, който бе с мандата на ГЕРБ- СДС.

„Както писах, този кандидат за премиер не бе дори мюре, т.е. жива патица, заложена за примамка на други патици. Той бе изкуствена патица – силиконова примамка за едра риба или за лапнишарани. Такива не се намериха нито в необходимото количество, нито в достатъчното качество.
Но да не забравяме, че всичко е планирано за третия мандат, когато ще бъде предложен сламен премиер и правителство-хибрид между правителството на „Беров“ и правителството на „Орешарски“!
В името на тази цел Статуквото извърши колосални шашми – както час преди края на изборния ден, когато тълпи от хора на определени бизнесмени, излязоха да гласуват в един строй, така и час след края на изборния ден, когато голфър-социолозите изведнъж обявиха, че процентът на БВ не бил 2.7, а 4.7!“, написа във Фейсбук експертът

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

"Гълъб Донев отлетя от МС"- такива заглавия очаквал в медиите служебният премиер

„Вече си представях заглавията в медиите – Гълъб Донев отлетя от Министерския съвет, оставаме обаче, както стана ясно след гласуването на народните представители. Остава надеждата за съставяне на редовно правителство, излъчено от Народното събрание и подкрепено от стабилно мнозинство“, заяви премиерът Гълъб Донев в началото на днешното редовно заседание на […]