Случва се: желание за секс има, ерекция – не!

NetNews

На всеки мъж се случва поне веднъж в живота – желание за секс има, но ерекция – няма! Върху силния пол пада тежестта на това да се "представя" блестящо по време на секс и липсата на основния мъжки компонент може да скапе настроението дори на най-големите играчи, пише Sexwell. Любопитен факт е, че много жени приемат, че вината е у тях, което дори влошава ситуацията. Ето и възможните причини за тази неловка ситуация:

Ако е само веднъж…

Случва се! Мъжете – и те са хора, а понякога тялото сякаш има свой ум и не всичко е под наш контрол. Вълнение, повечко питиета в бара… може да бъде всичко! Винаги можете да опитате отново по-късно или на следващия ден, като междувременно ѝ докарате няколко оргазма чрез орален секс.

Ако сте нова двойка…

Възможно е да я харесвате твърде много и мъничко да се притеснявате. В това няма нищо лошо, даже напротив! Толкова сте обладан от нейното същество, че самото ѝ присъствие изземва всички останали ваши функции. Това е любов и тя е много по-силна дори от желанието за секс! Дайте си време и бъдете спокойни – нищо лошо не се е случило!

Ако се случва редовно и с различни партньори…

При по-младите мъже проблемите с ерекцията обикновено вървят ръка за ръка с психологическа блокада и притеснение. Една загубена ерекция обикновено потвърждава най-големите тревоги на мъжа и го кара да се притеснява още повече следващия път. Това е затворен кръг, който трябва да бъде разбит. Разбираемо е, че много от мъжете, които страдат от този проблем не го обсъждат открито, най-малкото със своите половинки. Те просто се надяват нещата да станат по-добри от самосебе си, или избягват секса като цяло. Освен хроничното притеснение, еректилната дисфункция може да бъде причинена и от други фактори: – Физически проблеми (със сърцето или диабет); – Депресия; – Алкохол, цигари и наркотици, които свиват кръвоносните съдове и влияят на здравето; – Психологическа травма При някои мъже дори само презервативът може да е причина да загубят ерекцията си, поради различни психологически асоциации с него. Опитайте да се отпуснете и двамата – в релаксираща обстановка или с чувствен масаж. Ако проблемът е по-сериозен, например депресия, е добре да се консултирате с професионалист. За всеки друг случай, винаги можете да опитате и козметични продукти за получаване на ерекция, като например възбуждащ спрей.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Челси иска да купи немски национал от Байерн Мюнхен

Английският Челси иска да привлече централния бранител на Байерн (Мюнхен) Никлас Зюле, твърди TheSun. Мениджърът Томас Тухел пое лондончани само преди няколко седмици, но вече е набелязал необходимостта от централен защитник с добри умения да командва останалите си колеги. Играчът има едва 14 мача в Бундеслигата от началото на сезона. […]