Собственици на заведения излязоха на протест

NetNews

Протест на собственици на заведения в няколко големи града у нас. Причината за недоволството им е евентуалното налагане на ограничения заради новата вълна на COVID-19. Протестиращите в София се събраха на "Орлов мост". Те настояват за нов план за справяне с пандемията, в който да не се упоменава затваряне на заведенията. Поискаха и оставката на здравния министър Стойчо Кацаров, шефът на столичното РЗИ Данчо Пенчев и на главния държавен главен инспектор Ангел Кунчев.

В Бургас също има недоволни собственици на заведения, които обаче все още не са блокирали най-голямото кръгово кръстовище на изхода към АМ "Тракия". Те настояват да не бъде посягано на работния им протест при една евентуална четвърта COVID вълна, съобщи Нова ТВ.

Във Варна демонстрантите затвориха пътя към "Златни пясъци". Те са категорични, че ще настояват за компенсации, ако капацитетът на заведенията бъде намален.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Георги Миланов е пример за футболистите на Левски

Всички на "Герена" дават за пример най-новото попълнение на тима Георги Миланов, на когото се наложи светкавично да се превърне в титуляр на Левски, пише "Мач Телеграф". Въпреки че халфът не беше играл в официален мач около 1,5 години, беше най-добрият в редиците на "сините" в мача с Арда. Към […]