Социалното министерство оспорва евродоклад за живота у нас

NetNews

По повод интерпретациите в медиите на изводите в доклада на Европейската фондация за подобряване на условията на живот и труд за влиянието на пандемията от Ковид-19 върху заетостта и трудовия живот в ЕС Министерството на труда и социалната политика информира следното:

В констатациите в публикуваното на 11 март изследване, които се отнасят за България, са допуснати неточности. Министерството на труда и социалната политика ще изпрати писмо до европейската фондация с настояване данните за страната ни да бъдат коригирани.

В резюмето на доклада, публикуван на официалната интернет страница на Еврофондация, е отбелязано, че данните за България са в процес на преразглеждане.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Германия: Европа няма достатъчно ваксини, за да спре третата вълна

Германският министър на здравеопазването Йенс Шпан предупреди, че Европа няма достатъчно ваксини, за да спре третата вълна на пандемията, цитира думите му Euronews. Коментарите на Йенс Шпан дойдоха в деня, в който страната възобнови ваксинациите с ваксината нa AstraZeneca, след четири дни прекъсване. "Честният анализ на ситуацията показва, че в […]