Споразумението за правителство ще бъде прекратено след местния вот

NetNews

Споразумението за правителство ще бъде прекратено след местния вот

Снимка: БГНЕС

„Като че има недоволни и от двете политически формации.

Още по темата

23 май 2023 14:00

259

22 май 2023 14:21

941

За тези 9 месеца могат да се случат много неща. Решаващ момент дали изобщо ще се случи тази ротация, ще бъдат местните избори. Това е голяма коалиция между двете големи формации“. Това заяви политологът Милен Любенов пред Нова Нюз по повод вчерашното решение да има ротационен вариант и представителите на ПП-ДБ и на ГЕРБ-СДС да се разменят на премиерския пост.

Според бившия депутат и журналист Юлияна Дончева няма да се стигне до втори премиер в тази конфигурация. „Със сигурност на местните избори резултатите ще бъдат много различни от това, което сме гледали досега и това ще послужи за повод на партията, която първа ще има премиер да развали споразумението и да поиска предсрочни избори”, каза тя.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Столична община отпуска 3 млн. лева за ремонт на училища и детски градини

Снимка БГНЕС Столичният общински съвет ще разгледа в четвъртък предложение за осигуряване на средства от Специализирания общински приватизационен фонд (СОПФ) за ремонтни дейности на училища и детски градини през 2023 година. Докладът е внесен от председателя на бюджетната комисия Стефан Марков и на ресорния зам.-кмет Дончо Барбалов. Общата стойност на […]