Според зодията – при кои стресът влияе на връзката им?

NetNews

Любовта е едно от най-невероятните чувства в живота. Когато двама души се влюбят един в друг, често следва красива приказка, в която те започват да изграждат живота си заедно. Но не всяка връзка може да има щастлив край. Факт е, че някои любовни истории не успяват да оцелеят, поради различни причини. За някои хора самият стрес се превръща в ключов фактор за упадъка на връзката им с техния партньор, тъй като им пречи да контролират поведението си. Когато единият човек от двойката е поставен под голямо напрежение (най-често в службата), той може да започне да реагира по-импулсивно, да се държи грубо или хладно с половинката си. Въпросният стрес може да се прояви по различни начини, като започване на излишни скандали, емоционално отдръпване или прекалено критично отношение към партньора.

А ето и представителите на кои 4 зодиакални знака са най-склонни да позволяват на стреса да саботира връзката им:

Рак

Емоционалната сложност на Раците определено може да работи срещу тях, когато са поставени под напрежение. Когато се чувстват претоварени с няколко задачи, те обикновено претърпяват много промени в настроението. Всъщност техните взаимодействия с другите хора стават напрегнати, а те могат да изглеждат мрачни без никаква видима причина. Но мрачните Раци може да не знаят как да регулират емоциите си толкова лесно. Ако се окажат стресирани, те обикновено се дистанцират от партньорите си, вместо да се конфронтират с тях и се оттеглят в черупката си, в опит да блокират външния свят. Това тяхно поведение може да навреди на връзката им и да доведе до нейния преждевременен край.

Дева

Девите живеят, таейки проблемите си в себе си, докато не се изтощят напълно в опитите си да постигнат съвършенство. Те могат да освободят тези свои притеснения чрез намиране на хоби или чрез творчество, някакъв вид изкуство, но ако не го направят, те стават твърде стресирани. Това обикновено се отразява на психичното им здраве, което от своя страна рефлектира върху отношенията им с най-близките им хора. Девите искат да бъдат страхотни във всичко, което правят, но ако не успяват да се справят със задачите си, те започват да се изнервят много. И ефектът от това се вижда най-вече в отношенията им с техния партньор, на когото те започват да отделят все по-малко качествено време, давайки приоритет на другите си ангажименти.

Меркурий става ретрограден – да се пазят Телците

4 зодии, които не усещат, когато някой флиртува с тях

Ретрограден Меркурий през април – какво да очаквате?

Скорпион

Скорпионите са си напрегнати по принцип, така че когато са поставени под стрес, стават още по-трудни за комуникация. Тъй като те са изключително наблюдателни, никой от недостатъците на половинката им не може да остане незабелязан. Всъщност стресираният Скорпион започва да се вторачва в половинката си по различни начини – започва да я следи и ревнува, започва да изисква по-голямо внимание и дори подчинение, държи се непредсказуемо и др. Това определено започва да пречи на мирното съжителство на Скорпиона с неговия партньор. Колкото по-напрегнат е човекът от тази зодия, толкова повече той започва да саботира връзката си. Въпреки че Скорпионът може да обича дълбоко своя любим човек, ако е поставен под голям стрес, общуването с него може да бъде истинско предизвикателство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Режисьорът Теодор Ушев отказа награда в Москва, но Русия не научи за това

Режисьорът Теодор Ушев отказа да получи награда на Московския международен кинофестивал, съобщи самият той за Свободна Европа в четвъртък следобед. Часове по-късно в Русия беше излъчен запис от церемонията по награждаването, но от него не стана ясно, че режисьорът е отказал да приеме отличието. Не беше пуснато и видеообръщението на […]