Спрягат Нюкасъл и Рома за трансфер на Гарет Бейл

NetNews

Гарет Бейл е най-горещата тема в Уелс от дните на Райън Гигс насам и това е съвсем логично. Нападателят официално ще се раздели с Реал Мадрид след 2 седмици, а амбицията му да играе на Световното в Катар може и да му спечели още един сериозен договор преди окончателно да окачи бутонките. Британският таблоид The Sun твърди, че Нюкасъл Юнайтед и Рома се интересуват от услугите му.

32-годишният Бейл имаше период, в който доминираше по крилата из Европа. Точно това му спечели мултимилионния договор с „кралския клуб“, макар и в последствие да си изпати от ниската самодисциплина.

Жозе Моуриньо доказва в Рим, че знае как да възражда таланти. Достатъчно е да видим развитието на Хенрик Мхитарян, Крис Смолинг и Тами Ейбрахам, за да видим, че „Специалния“ си разбира от работата.

Еди Хол пък продължава да гради основите на „Сейнт Джеймсис Парк“ за най-амбициозния футболен проект от Манчестър Сити и ПСЖ насам. Той определено има нужда от доказани фигури, като Бейл, за да може да въвлече „свраките“ в борбата за местата в евротурнирите.

Най-достоверни обаче си остават слуховете, че Гарет Бейл ще заиграе за кратко в Кардиф, тъй като сам признава, че планира да се оттегли от футбола. Най-важното сега му е да поддържа достатъчно добра физическа форма за Мондиала през зимата.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Франция иска Украйна да си върне Крим като част от военна победа над Русия

Франция иска Украйна да си върне контрола над Крим като част от военна победа срещу Русия според френски дипломатически източник, цитиран от Си Ен Ен. Коментарите на дипломата идват по време на посещение на лидерите на Германия, Франция и Италия в Киев. Източникът е разговарял с журналисти, пътуващи с френската […]