Стана ясно кой е новият любим на Анелия и с какво се занимава

NetNews

„Уикенд” разкри кой е актуалният любим на певицата и е готов да го представи на читателите си. Господинът е малко по-млад от нея, на 35 години е, и се казва Любомир Захаринов.

Избраникът на фолкзвездата има знатен произход. Майка му е Димитрина Захаринова – бивш шеф на териториална дирекция на НАП и съветничка в ДАНС. Брат му Марио пък е собственик на ямболски мол и ритейл паркове в Костинброд и Първомай, а също и годеник на красивата моделка Бориса Тютюнджиева.

Любо бил толкова хлътнал по Анелия, че откликвал на всичките ѝ прищевки, твърдят запознати. Той можел да задоволява капризите ѝ, тъй като въртял над 10 фирми, сред които и големи компании за хазартни залагания.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Германия и Австрия пускат въглищни централи

За шести пореден ден Италия ще остане с намалено подаване на природен газ от Русия, предаде БНР. Германия възнамерява да възобнови работата на въглищните си централи, докато не постигне газова независимост от Русия. От „Газпром“ обясняват намалението в подаваните количества за двете страни с технически проблеми, но властите в Италия […]