Стоянович: Играхме със сърце, а не с глава

NetNews

Треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви, че е доволен от равенството 2:2 с Царско село с оглед на това, че тимът му игра близо час с човек по-малко. Специалистът сподели, че тимът му се справя добре в нападение, но не може да издържа на напрежението в защита.

"Като видим всички ситуации на терена – трябва да сме доволни от точката. Не можем да правим такива глупави червени картони и да оставяме отбора да се бори 70 минути с човек по-малко. С десет души вкарахме гол, но по принцип много лесно допускаме попадения. Няма мач, в който да не сме вкарали, но в защита не издържаме 90 минути", започна Стоянович.

"Трябва да се успокоим и да се приготвим за дерби. Ситуацията е сложна заради червените картони, вируса. Няма обаче какво да направим. Получи се емоционален мач. Футболът първо се играе с глава, след това с крак и накрая със сърце. Ние малко объркахме реда днес", добави треньорът на Левски.

"Има много работа, която трябва да свършим. След края на първенството трябва да видим кой става за Левски и кой не. Надявам се да бъдем адекватни срещу ЦСКА. Те са отбор, който има много играчи. Показаха качествата си не само в България, но и в Европа. Чака ни много труден мач. Имаме много проблеми, ще видим на кого мога да разчитам. Със сигурност ще ни е много трудно. Дербито е голяма мотивация за всеки футболист, аз не мога да го мотивирам 5 минути преди мача", завърши Стоянович.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Македонизмът бил идеология, но и психическо отклонение

В момента в Република Македония тече антибългарска истерия, което показва, че македонизмът е не само идеология, но и психическо отклонение. Това заяви пред БНР историкът от БАН Войн Божинов. Според него македонците мислят, че по този начин ще мобилизират обществото за каузата да започнат преговори с Европейския съюз. Той предупреди, […]