Стрелба в Тексас! Осем ранени на парти в Ел Пасо

NetNews

Според новинарски репортаж в петък вечерта при стрелба на парти в Тексас са били ранени осем души, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

От полицията в Ел Пасо съобщиха, че стрелбата е станала в късните часове на петъчната нощ, информира KVIA-TV.

АП посочва, че за момента няма информация за състоянието на пострадалите, но KVIA съобщи, че според полицията те са били откарани в болница.

Диспечер от пожарната служба на Ел Пасо е съобщил на телевизията, че трима пострадали са получили сериозни наранявания, а други трима са с по-леки рани, като състоянието на другите двама не е било известно веднага.

Полицията не съобщава дали са извършени арести, съобщава KVIA.

Комбинираният комуникационен отдел на полицейското управление и пожарната в Ел Пасо не отговори веднага на имейл от Асошиейтед прес, в който се искаше допълнителна информация, посочва агенцията.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Разнобой в Бундестага! Политик от Зелените не иска касетъчни боеприпаси, а крилати ракети за Киев

Председателят на парламентарната комисия по европейски въпроси на Бундестага Антон Хофрайтер от „Зелените/Съюз 90“ се обяви срещу доставките на касетъчни боеприпаси за Украйна на фона на съобщенията за подобни планове на САЩ, предаде ДПА, цитирана от БТА. „Отказвам да доставям касетъчни боеприпаси. Тя (доставката) с право е незаконна“, заяви Хофрайтер. […]