Стъки се кандидатира за президент

NetNews

Инициативен комитет издига кандидатурата на шампиона и председател на федерацията по ММА Станислав Недков – Стъки за президент. Това стана ясно от разговор на Стъки с Недялко Недялков. Двамата са сред учредителите на новото Консервативно-патриотичното движение – КПД.

"Принуден съм да вляза в политиката, заради бездействието на институциите и страха на българина, че не е защитен", казва Стъки.

"Готов съм да вляза в открита битка с Румен Радев като негова алтернатива и антитеза. Политиката не ме изкушава, нямам нужда от привилегии, имунитет или облаги. Самоизградил съм се, имам бизнес и кариера. Правя го само защото смятам, че демокрацията е в опасност. Нужни са патриоти и доблестни мъже, които да окажат съпротива срещу реставрацията на тоталитарно-комунистическите практики. Заставам сам, с името и лицето си, с биографията и семейството си – пък каквото сабя покаже", обяви Станислав Недков.

Има обаче една малка техническа пречка. Според Конституцията, президент на Република България може да бъде лице, което е навършило 40 години. През месец ноември, когато ще се проведат президентските избори, Станислав Недков ще е на 39 години и 11 месеца. По казуса Инициативния комитет ще се посъветва с адвокати.

Служебното правителство беше назначено, за да осигури едно нормално протичане на парламентарните избори на 11 юли, а на практика започна една голяма чистка в службите и почти всички институции.

Станислав Недков коментира и Слави Трифонов, като сподели своето лично мнение, че Слави е голям шоумен, който повече от 20 г. владее публиката, но не е в добро здравословно състояние и това е причината упорито да се крие. Стъки задава въпроса: Дали хората, гласували за Слави няма да получат Румен Радев?

До президентските избори има още много време и ситуацията динамично се променя, но Станислав Недков- Стъки е сериозен в намеренията си и какво е подготвил предстои тепърва да разберем.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Виктор Орбан тръгва на ключова визита

Британският премиер Борис Джонсън днес ще приеме пристигащия на посещение унгарски премиер Виктор Орбан. Орбан е едва вторият лидер на страна от ЕС, който ще гостува във Великобритания, откакто страната напусна организацията. Вестник „Гардиън“ пише преди посещението, че Виктор Орбан, който е яростен критик на Джо Байдън и приятел на […]