Тарханов води руснаци в Славия

NetNews

Треньорът на Славия Александър Тарханов може да подсили тима със свои сънародници. Той призна в интервю за sport-express.ru, че няма да се поколебае да вземе млади играчи от Русия, които да пасват на концепцията му. В първия си престой начело на "белите" Тарханов доведе на "Овча купел" нападателя Сердер Сердеров и защитника Никита Сергеев.

"Ако намеря млади и обещаващи футболисти, защо да не ги взема в Славия? Естествено, не можем да си поволим голямо име, тъй като не можем да му дадем висока заплата. Дали 10 000 евро е много за клуба? Никой в Славия не получава толкова", заяви Тарханов.

Той е уверен, че през пролетта белите ще се представят добре и без проблем ще запазят мястото си в елита. Тарханов припомня, че е поел Славия с актив от 1 точка, докато сега са 12. Ако не е била ситуацията с коронавируса, то положението би било по-добро.

Руснакът разкри и срока на договора си със Славия – 2 години."Президентът Венцеслав Стефанов ми каза, че договорът ми ще продължи, докато искам. За начало подписахме за 2 години. Надявам се, че ще го изпълня", каза Тарханов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Срещу Тръмп! Камарата на представителите отхвърли ветото на президента върху проектобюджета за отбрана

Камарата на представителите на американския Конгрес гласува за отхвърляне на наложеното от президента Доналд Тръмп вето върху проектобюджета в областта на отбраната в размер на 740 милиарда долара. Сега съдбата на бюджета е в ръцете на Сената, който се очаква да гласува днес. Ако Сенатът подкрепи действията на Камарата, това […]