„Тату“ се събраха за концерт

NetNews

Руската попгрупа „Тату“ (t.A.T.u) изнесе за пръв път концерт след официалната си раздяла през 2011 г. и след последното си съвместно представяне на сцена отпреди 6 години. Събитието се състоя в рамките на фестивала Ovion на стадион „Динамо“ в Минск снощи.

Концертът продължил едва 15 минути, но бил изключително емоционален както за певиците, така и за публиката. Участничките в бившия дует – Юля Волкова (брюнетката) и Лена Катина (червенокосата), които днес са 37-годишни, били докарани на сцената с бензиновоз, а слизайки от него се хванали за ръце.

Те изпълнили само три от хитовете си – „Нас не догонят“, All the Things She Said и „Не верь, не бойся, не проси“ („Не вярвай, не се страхувай, не моли“), съобщават руски медии.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Една от многото бивши приятелки на Роналдо се щракна от банята

Една от многото бивши приятелки на Кристиано Роналдо – Алесия Тедески, никога не е спирала да провокира в социалните мрежи. Наскоро красивата италианка отново го направи, като едва покри пищната си гръд. Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена от Alessia Tedeschi (@alessiatedeschi1) Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена […]