Тежък удар по Локо Пд

NetNews

Върховният административен съд окончателно спря обществената поръчка за изграждането на централната трибуна на стадион „Локомотив“ в Пловдив. Решението не подлежи на обжалване и е взето от Четвърто отделение на ВАС, съобщава „Пловдив 24“.

С решението си съдът отменя откриване на процедура по възлагане на обществена поръчка с предмет „СМР за реализацията на работния инвестиционен проект по части „Благоустрояване и инфраструктура“ и Централна трибуна“, част от общинската спортна инфраструктура – стадион „Локомотив“, град Пловдив“.

Делото беше образувано по три касационни жалби. Освен това Община Пловдив е осъдена да заплати общо 39 450 лева на трите фирми за разноски по делото.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Железничарите искат транспортна полиция във влаковете

Синдикатът на железничарите настоява да има транспортна полиция във влаковете. Искането им идва след инцидента, при който нередовен пътник нападна кондуктор във влака София-Пловдив, уточни бТВ. „Хората ни са обучени как да се отнасят и да могат психологически да въздействат, но има хора, при които няма как. Кондукторката си е […]