Тихомир Стойчев: Шефът на „Лукойл“ е един наемен работник

NetNews

Нямаме информация за случващото се с тези хора, конфликтите, които може да доведат до подобни събития. Това е един известен сякаш само на специализираната общност човек. Българската общност беше занимавана с хора от „Лукойл”. Това коментира бившият директор на Централната служба за борба с организираната престъпност (ЦСБОП) и експерт по сигурност Тихомир Стойчев в предаването „България сутрин” по Bulgaria On Air.

Според Стойчев конкретните личности нямат голямо значение в този бизнес. „Той е един наемен работник – поне аз, а може би и вие, не го бяхме чували преди този инцидент. Стои до президентът на Русия един човек, който сякаш не е в особено добро състояние. Възрастта 67 не е малка, още повече, че е постъпил в болнично заведение. Възможно е сам да е посегнал на живота си, но поредицата от подобни случаи – сякаш се разчиства терена от противници на режима в Русия.”

По думите на експерта последиците от войната в Украйна ще са трайни – два изключително близки народа сега са в сблъсък.

„Трябва да не намесваме България в този конфликт. Черно море е общото ни море тук и присъствието на тези войски тук може да доведе до неочаквани събития. Анализатори говорят за Трета световна война – не мога да изключа този вариант”, коментира експертът.

Стойчев също смята, че смъртта на Михаил Горбачов е отворена врата за научаване на повече за СССР преди неговия разпад.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Река край Карлово наводни село, налага се евакуация на хора

Местната река в карловското село Богдан е излязла от коритото си, след като цяла нощ проливни дъждове отново заливат Подбалкана. Причината за преливането е скъсана дига на река Стряма, съобщават от БНТ. Цялото село Богдан е във вода. Към момента се евакуират 7 души. Наводнен е и главният път в […]