Тото с ВИДЕО зад решетките – оплаква се, че е жертва на кенсъл културата

NetNews

Йонислав Йотов, познат на аудиторията като певеца и инфлуенсър Тото, пусна видео в собствения си канал, в което говори за кенсъл културата.

В клипа той е облечен в затворнически дрехи и се намира зад решетките с надпис: „Опасен“ за демократичния ред“, пише БНР.

Тото разказва за това какво представлява кенсъл културата и как в древна Атина видни жители на града са били гонени за цели 10 години, защото ги смятали за „потенциални тирани“.

Инфлуенсърът коментира и кибертормоза и отбелязва, че дори президентът Барак Обама е предупредил за опасността, че „хората ще полудеят по тази тенденция да осъждат другите“.

„Концепцията на канселирането е да накара нормалния човек да живее в страх от това да бъде уволнен, изгонен, унижен, изритан от обществото, което познава. Ако искаме да направим добро за нашето поколение и това след нас, нека не започваме с тормоз, а по-добре с разговор“, настоява той.

Според него не е редно да се държи човек отговорен за грешки, за които вече се е поучил.

Покрай случая „400 шева“ с нарязаната с макетно ножче Дебора, избухна скандал около клип на Тото от неговия подкаст. В него участва Тити Папазов, който разказва как е обръснал главата на свое гадже като урок. Заради ситуацията Йотов скри клиповете в канала си, а част от спонсорите му се оттеглиха.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Психолог: Жалко е, че се обръща внимание само на телесните травми, защото психологичните са много по-трайни

Жалко е, че се обръща внимание само на телесните травми, защото психологичните са много по-трайни и се превръщат в симптоми. Не трябва да бъдат подценявани. Насилието беше катализирано от пандемичните години, то е следствие от начина на развитие на човека в цивилизования свят, който, за съжаление, по нездрав начин изразява […]