Тръмп: Китай да плати 10 трилиона долара за разрушението и смъртта!

NetNews

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви в четвъртък, че администрацията на неговия предшественик Барак Обама е предоставила "глупаво" финансиране по грантови програми на Института по вирусология в китайския град Ухан, предаде БНР.

Тръмп също така посочи, че Китай трябва да плати 10 трилиона долара за разрушенията, причинени от коронавирусната пандемия. "Кореспонденцията между д-р Антъни Фаучи и Китай говори твърде силно, за да може някой да я игнорира. Китай трябва да плати десет трилиона долара на Америка и света за причинената от тях смърт и разрушение!", написа Тръмп.

Той също така отбеляза, че незабавно е прекратил финансирането на град Ухан: "Когато чух за това, казах "няма начин". Тръмп посочи, че решението му да затвори границите на САЩ с Китай в началото на пандемията не е било подкрепено от д-р Фаучи, както и използването на маски като защитна мярка. "В последствие д-р Фаучи" се превърна в радикален фен на маските", добави Тръмп.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Без новозаразени в Пернишко за пръв път от началото на пандемията

Няма регистрирани нови случаи на COVID-19 в Пернишка област, съобщиха от РЗИ. Това се случва за първи път от началото на пандемията. Активни към момента са 88 случаи в региона. От тях 60 са на домашно лечение и 28 са хоспитализирани. Двете здравни заведения, които досега лекуваха болни с коронавирус, […]