Тунджански деца изрисуваха гигантски великденски яйца

NetNews

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при община „Тунджа“ покани тунджанските деца и ученици от детските градини и училищата да се включат в инициативата „С изкуство срещу насилието – да нарисуваме пъстър Великден“, посветена на големия християнски празник – Възкресение Христово.

Комисията съдейства за закупуването на 5 броя яйца с различни размери, акрилни бои и материали, които бяха предоставени на Общинския център за изкуства и извънучилищна дейност „Тунджа“ в  с. Кабиле.

В Центъра децата и учениците от община „Тунджа“ изрисуваха яйцата, които ще бъдат поставени пред административната сграда като великденска украса.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Путин: Национализация на руски активи в чужбина е "нож с две остриета"

Снимка: БГНЕС Евентуалната национализация на руски активи в чужбина е „нож с две остриета“, заяви днес руският президент Владимир Путин, цитиран от световните агенции и БТА. Коментарът на руския държавен глава навежда на мисълта, че Русия може да излезе с ответни мерки, отбелязва Ройтерс. „Ситуацията в енергийната сфера се влошава […]