Тунинговано BMW i4 промотира безопасния тунинг

NetNews

Германската тунинг компания AC Schnitzer е една от най-известните в света. Тя често преобразява автомобили от BMW, а и не само, а през последните 17 години участва в кампания наречена Tune it! Safe!. Целта на кампанията е да промотира безопасния тунинг, а за целта от AC Schnitzer „преобличат“ някои от своите автомобили като полицейска кола.

Този път проектът е базиран на изцяло електрическото BMW i4, което бе представено през август от компанията. Тунинг пакета включва нов преден сплитер, добавки по предната броня, нови прагове, малък спойлер на багажника, както и добавки по задната броня.

Колата е боядисана в сребристо, жълто и синьо с надписи POLIZEI върху четирите ѝ страни. На тавана са монтирани допълнителни светлини, като такива са добавени още в задната част, предната броня и над предната решетка. Окачването е заменено с по-ниско такова, което намалява клиренса с до 25мм.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Нефтохимик спечели дербито на 9 кръг срещу ЦСКА

ЦСКА отстъпи с 2:3 на Нефтохимик 2010 Бургас в дербито на 9 кръг в родната Суперлига по волейбол. Срещата бе изпълнена с обрати и огромни разлики в отделните геймове, което направи крайния изход изключително непредвидим. Резултатът в крайна сметка бе 23:25, 25:18, 21:25, 25:16 и 12:15 в полза на „бургазлии“, […]