Украйна няма за какво да говори с Русия

NetNews

„Украйна няма за какво да говори с Русия“. Британският премиер написа авторска статия за Wall Street Journal.

„Разбирам защо Володимир Зеленски казва, че е готов за преговори с Путин, и не се съмнявам в искреността на украинския президент. Ако имаше някакъв адекватен мирен план, украинското правителство бързо щеше да се хване за него“, отбеляза Джонсън.

Според него Украйна иска мир. Но нито един от посредниците не успя да излезе с приемлив план. Той твърди, че ако предположим, че западните лидери могат да убедят Украйна да размени земя срещу мир, всяко споразумение от този вид би било отвратително и морален позор за човечеството.

„Няма причина да смятаме, че Путин ще спази условията на споразумението. Путин не иска да получи част от Украйна. Той иска всичко“, каза Джонсън.

Източник: Pravda Gerashchenko

Бесарабски фронт

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Посочиха причината за смъртта на Брус Лий

Испански учени посочиха обилното пиене на вода като причина за смъртта на актьора и майстор на бойните изкуства Брус Лий, който почина на 20 юли 1973 г. при мистериозни обстоятелства. Резултатите от изследването са публикувани в Clinical Kidney Journal, цитиран от segabg.com. Специалистите са анализирали навиците на звездата, показанията на […]