Феновете на Барселона вече искат да линчуват Гризман (ВИДЕО)

NetNews

Истински линч може да очаква една от звездите на Барселона Антоан Гризман след това, което направи след провала срещу ПСЖ (1:4) в осминафинал на Шампионската лига.

След като направи няколко фрапантни пропуска и се изпокара със съотборника си Жерар Пике по време на мача, французинът беше забелязан на летището в Барселона, възползвайки се от двата дни почивка, които треньорът Роналд Куман предварително обяви, че ще даде на играчите.

Гризман веднага беше нападнат от журналистите с въпроси къде отива, а отговорът му на всички въпроси беше – Какво ви интересува?

Действията на французина предизвикаха бурни реакции – някои фенове призоваха това да бъде последният му сезон на "Камп Ноу", а друго бяха далеч по-крайни и поискаха да се саморазправят физически с него.

??✈️ Griezmann, en el Aeropuerto Barcelona-El Prat tras la derrota ante el PSG ❌ El jugador no ha querido hacer declaraciones ? El Barça tiene dos días libres tras el partido ante el PSG ? @SantiOvalle pic.twitter.com/mDtT7uzZCO

— El Larguero (@ellarguero) February 16, 2021 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Александър Иванов: БСП иска да вдигне данъците

''Планът за възстановяване и устойчивост на България има заделени средства над 12 млрд. лева до 2024 г. Средствата ще започнат да се изплащат от септември месец т.г. и е било нормално бизнесът да бъде включен в обсъждането на Стратегията за възстановяването на икономиката ни''. Tова заяви в "Още от деня" […]