Фенове и играчи пребиха до смърт футболен съдия

NetNews

63-годишният футболен съдия Хосе Арнолдо Амая от Ел Салвадор почина от нараняванията си на път за болницата, след като бе пребит до смърт по време на мач, предаде БЛИЦ СПОРТ.

Реферът показал червен картон на играч на домакините на стадиона в Толука, след което е бил нападнат от играчи на домакините. В линча на рефера се включили и група фенове.

От полицията все още не са арестували нито един човек, тъй като разглеждат записи на грозните сцени в опит да установят кой точно е убиецът.

Това е пореден смъртен случай във футбола, след като преди няколко дни алжирски футболист се сблъска с вратаря на собствения си отбор и почина в линейката.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Швейцарското въздушно пространство бе затворено до второ нареждане

Швейцарското въздушно пространство „е затворено до второ нареждане“ поради повреда в електрониката, съобщи днес в комюнике службата за въздушен контрол „Скайгайд“, цитирана от Франс прес. „В първите часове на деня се случи повреда при „Скайгайд“, швейцарската служба за контрол на въздушния трафик, поради което въздушното пространство бе затворено за движение […]