Фенове на Мадона масово напуснаха концерта ѝ заради жесток гаф

NetNews

Кралицата на поп музиката Мадона претърпя тотален крах на старта на турнето си „The Celebration Tour“ в САЩ.

65-годишната дива все пак излезе на сцената на Барклис център в Бруклин, Ню Йорк, но с час закъснение заради проблеми с озвучаването. Както можеше да се очаква, непрофесионалната изцепка разгневи голяма част от феновете и ги накара да напуснат концерта недоволни.

Когато Мадона най-накрая се появи, публиката в залата се бе стопила наполовина, но въпреки това тя запя добре познатите си хитове. И това не продължи дълго, пише „Телеграф“. По време на изпълнение изпълнителката се обърна към феновете си с въпрос дали я чуват и чу недоволните възгласи.

„Не ми пука, че си Мадона. Когато някой закъснява с 2 часа, значи е груб“, роптаят поп феновете на дивата.

„Обичам Мадона, но наистина е ужасно как тя закъсня буквално с 2 часа за ПЪРВОТО си шоу в САЩ“, възнегодуваха зрители на проваленото шоу.

“Лично аз щях да се прибера направо вкъщи още след първия час, но билетите са скъпи и местата са добри. Затова и много хора остават да чакат”, заявиха по-упоритите в залата.

Турнето на Мадона „The Celebration Tour“ веднъж беше отложено, тъй като на 24 юни звездата бе хоспитализирана в тежко състояние след бактериална инфекция.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ракетна атака! Хусите удариха още един кораб в Червено море

Йеменските бунтовници хуси поразиха днес с балистична ракета втори товарен кораб, плаващ в Червено море под либерийски флаг, в рамките на часове, съобщиха Ройтерс и АП, като се позоваха на частна британска разузнавателна фирма за морска сигурност и американски представител в областта на отбраната, пише БТА. Притежаваният от швейцарската фирма […]