Фото факт: Коалиция: „Изправи се! Продължаваме промяната!” в Ямбол

NetNews

Случайна или не среща събра вчера за кратко част от кандидатите на „Изправи се.БГ! Ние идваме!” и „Продължаваме промяната” в Ямбол. Фото-мигът, уловен от NetNews, озаглавихме със закачливото: Коалиция „Изправи се! Продължаваме промяната!”.

След току що приключилото откриване на офиса на новата формация вчера, към Мирослав Иванов, Таня Павлова и Деница Хаджииванова от „Продължаваме промяната” се приближиха кандидатите на „Изправи се.БГ” – Минчо Спасов и Мими Караколева. Последва опознавателна размяна на визитки между двамата адвокати – водачи на листи и шеговити коментари, че и без това ще са партньори в бъдещото управление.

От ляво надясно: Минчо Спасов и Мими Караколева от „Изправи се.БГ! Ние идваме!“, в средата: Таня Павлова и Мирослав Иванов от „Продължаваме промяната“, в крайно дясно: Деница Хаджииванова, също от листата на ПП

Малко преди това, от там мина и представител на „Демократична България”, а темата за бъдеща коалиция отново бе зачекната: „Все пак, гледаме в една и съща посока”, „Да, въпросът е кога тези успоредни линии ще се пресекат”, бяха част от разменените през усмивки реплики.

Какви ще са възможните варианти за следизборни коалиции, в крайна сметка ще предопредели изборът на хората на 14 ноември.

Предизборната кампания навлиза вече почти във втората си решаваща половина. Всичко за кандидатите и техните послания, интересни моменти и първи резултати, можете да следите в специалната ни рубрика: Избори 2021.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Демонстрации за гласуване с машини по места от 1 до 10 ноември в Ямболско

Районната избирателна комисия – Ямбол публикува утвърдения график за пробни демонстрационни гласувания с машини. Заради сливането на двата вида избори – президентски и парламентарни, успешното упражняване право на глас с машинните устройства си има някои специфики. Вече не веднъж бе обърнато внимание, че най-важното е избирателят предварително да е решил […]
график ямбол пробно машинно гласуване