Хаджигенов: По дяволите, проблемът не е Петър Илиев, той е проблем на медицината

NetNews

Ние не само няма да подкрепим правителството на Слави Трифонов, ние ще гласуваме против заради агресивноста, позната ни от 12 години. Те взеха нашите думи, изчете ги Филип Станев в декларация от трибуната на парламента. Идеята за диктат е неприемлива за демокрацията. Този култ към личността е приемлив за фирма "Седем осми", но не и за нас. Това не е политическа детска градина, а политическа детска ясла. Много искат тази диктатура, но няма как, каза Хаджигенов.

Според него те не са искали постове, а са в политиката, за да дадат. В декларацията, изчетена от Станев били преписани техните идеи.

По дяволите, проблемът не е Петър Илиев, той е проблем на медицината. Трябва ли да го оставим него да прави реформи в правосъдието. В Германия министър подаде оставка заради плагиатство. Той се оправдава за престъплението си, че има изтекла давност. Да, давността е изтекла", потвърди адвокат Хаджигенов.

Той коментира защо Корнелия Нинова е приемлива за ИТН и защо е нужен общ фронт срещу ГЕРБ. Казус "Барбадос" действително нямало, но поведението на Петър Илиев приличало на Волен Сидеров, Филчев в най-добрите му години и Бойко Борисов. Нужна била намеса на психиатрите.

Този кабинет може да мине с подкрепата на ГЕРБ. Ние сме готови за варианта трети мандат. Бих говорил с БСП, каза още Хаджигенов. В тази конфигурация биха гласували и от ДПС. Те дори били готови да гласуват срещу отрочето си Иван Гешев. "Мутрите" били готови и на избори, но бил възможен и вариант да подкрепят мандат на БСП, ако се гласува от групата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гърда израсна от мишницата на жена (СНИМКА)

Два дни след като стана майка, жена усети нещо меко казано странно. В Португалия лекари в болница „Света Мери“ откриха гърда, която произвежда мляко, в подмишницата на родила пациентка, съобщава Блиц. Отбелязва се, че 26-годишната жена е отишла при лекарите с оплаквания от болки в дясната подмишница, възникнали два дни […]