Херцогинята на Йорк издава дебютния си роман (ВИДЕО)

NetNews

Херцогинята на Йорк Сара е сключила договор за идване на дебютния си роман – историческа романтика, вдъхновена от живота на прапрапралеля ѝ, съобщи Асошиейтед прес. В социалните мрежи Сара публикува видеоклип, с който промотира романа си, носещ заглавието "Сърцето ѝ за компас". Действието се развива във викторианската епоха, а историята е за това "да се осмелиш да следваш сърцето си въпреки всичко". Във видеото херцогинята на Йорк е облечена във викториански стил и описва героинята си като силна и храбра бунтарка.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sarah Ferguson (@sarahferguson15)

Издателство "Милс енд Бун", импринт за историческа романтика на издателство "Арлекин Ю Кей", обяви, че сюжетът е основан на живота на лейди Маргарет Монтагю Дъглас Скот, която се измъква от уреден брак и от "ограниченията на изисканото общество". Авторката каза, че е видяла много прилики със собствения си живот. Сара Фъргюсън се омъжи за принц Андрю, третото дете на британската кралица Елизабет Втора, но двамата се разведоха през 90-те години на миналия век. Херцогинята на Йорк е автор на детски книги, документална книга за кралица Виктория, издаде и мемоарите си. Романът ѝ, който е писала в съавторство с Маргарит Кей, ще излезе през август.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Анди Мъри е с коронавирус

Носителят на 3 титли от “Големия шлем” и бивш номер 1 в света Анди Мъри е дал положителен тест за новия коронавирус, и то само няколко дни преди отпътуването му за Австралия. Според медиите в Шотландия тенисистът е в добро общо здраве и е в процес на самоизолация, като се […]