Христанов: Петков слуша Пеевски

NetNews

Всеки, който се изправи срещу ДПС го очаква тормоз, мачкане, унищожаване. Хората се притесняват за физическото си здраве. С тези думи бившият зам.-министър на земеделието Иван Христанов обясни в предаването “ЕвроДиков”, защо никой не си позволява да отиде и да събори незаконните постройки в сараите на Ахмед Доган.

“Миналата седмица обявихме, че ще отидем да направим оглед на сградите. В петък Делян Пеевски е отишъл при Кирил Петков с моето видео и му е казал “спри ги тези, защото иначе няма да ти гласувам Конституцията, уволни областния управител, защото иначе няма да ти гласувам Конституцията”, разказа бившият министър в кабинета “Петков”.

Според Христанов когато политическата каста се опитва да бетонира престъпление тези, които искат да се борят трябва да намерят политическа подкрепа.

“Аз нямам фирма за разрушаване на незаконни къщи, но искам и мога да дам политическа подкрепа на хората, които го правят”.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Берлин изпълнява целта на НАТО за 2% военни разходи със счетоводни трикове

Германското правителство използва „счетоводни трикове“, за да изпълни целта на НАТО за 2% военни разходи през 2024 г., пише списание „Шпигел“, цитирано от Ройтерс. Германското издание използва данни от вътрешен документ на финансовото министерство. Според доклада на изданието разходите на седем министерства, канцлерството на Олаф Шолц и двете камари на […]