Христо Иванов повежда листи в Пловдив и Велико Търново, ген. Атанасов е начело в 23-ти МИР вСофия

NetNews

"Демократична България" обяви водачите на листите си за предстоящите парламентарни избори на 14 ноември, предаде БНР.

На предстоящия трети парламентарен вот за тази година единият се председател на обединението – Христо Иванов ще бъде водач на листата в Пловдив и във Велико Търново, където ще се изправи срещу Делян Пеевски. Заради него листата на „Демократична България“ беше променена в последния момент. Христо Иванов обясни, че се кандидатира във Велико Търново, за да може да покани Делян Пеевски на дебат и да му постави пряко всички въпроси, защото, по думите на Иванов, е време „Пеевски да започне да говори“.

Другият съпредседател – генерал Атанас Атанасов, по традиция ще води листата в 23 МИР в София. Съпредседателят на „Зелено движение“ Владислав Панев ще е водач в 24 МИР, а в 25-и начело застава Елисавета Белобрадова.

Освен нея новите имена на водачи в сравнение с изборите през юли са трима – разследващият журналист Зарко Маринов застава начело в Смолян, IT експертът Божидар Божанов ще оглави листата в София-област, а адвокат Полина Велчева е начело в Шумен.

Ивайло Мирчев ще води листата на „Демократична България“ в Бургас, Борислав Сандов – в Монтана, а Антоанета Цонева води в Пазарджик.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Приключи регистрацията за президентските избори

24 партии, коалиции и инициативни комитети регистрираха в Централната избирателна комисия кандидати за президент и вицепрезидент. Крайният срок приключи вчера в 17 часа, предаде БНР. На продължаващо заседание ЦИК отказа регистрация на издигнатите от инициативен комитет Венцислав Ангелов и Дарина Тодорова, тъй като няма достатъчен брой валидни подписи в подкрепа […]