Христо Стоичков ще достави в своята Зала на славата най-ценната си фланелка

NetNews

Христо Стоичков ще достави в своята Зала на славата изключителна фланелка – може би най-ценната в последните години, пише БЛИЦ. Става въпрос за екипа на Аржентина с неговото име и №8, който той получи от Лео Меси и компания по време на световното първенство в Катар преди година.

Уникалното на фланелката е, че на нея има подписите на всички настоящи световни шампиони. Именно фактът, че аржентинците са №1 на планетата, я прави топ екземпляр.

Стоичков получи подаръка преди полуфинала с хърватите, спечелен от Аржентина с 3:0. Както е известно, след това Меси и съотборниците му победиха Франция с дузпи и вдигнаха най-големия трофей за всички времена – световната купа.

Фланелката става още по-ценна, защото не един и двама колекционери са направили и правят опити да се сдобият с нея. Първоначално Ицо е получил предложение за 70 000 евро, после от другия край на света е дошла оферта за 100 000 евро. Съвсем наскоро динамиката на интереса е достигнала връхната си точка – финландски събирач на екипи е извадил цели 180 000 евро. Екшън отвсякъде, нали!?

Христо Стоичков обаче е непоклатим – за нищо на света няма да продава безценния дар, получен от своя приятел Лео Меси и целия аржентински тим. Камата ще донесе фланелката в новата си Зала на славата, която съвсем скоро – на 18 ноември, ще бъде открита в София.

Там ще има още и още изключителни артикули.

За финал ще разкрием една голяма тайна. Всеки посетител в Залата на славата на Христо Стоичков ще може да се снима с въпросната фланелка, струваща 180 000 евро (засега), със „Златната топка“ на Камата или с нещо друго толкова ценно.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Светослав Малинов: Ще имаме стабилна коалиция от тук със сигурност до европейските избори

В много посоки могат да се правят изводи след местни избори. Първото, което виждаме, е, че се запази традицията почти всички партии да казват, че са доволни, а тази партия, която не е доволна, да мълчи. В случая само „Възраждане“ просто няма как да покаже, че изборите са успешни за […]