ЦСКА и Черно море се измъчиха за 1:0

NetNews

ЦСКА и Черно море изиграха поредния скучен мач от родната Първа Лига, като едва резултатът стана 1:0 в полза на „армейците“.

Първият точен удар дойде след статично положение чак след повече от час игра, а голът за трите дойде бе дело на Асен Дончев в 78′. Той също реализира след корнер, макар да се стигне до разиграване и едва тогава до гол на халфа.

„Моряците“ междувременно допуснаха първия си гол от началото на кампанията и така никой вече не може да се похвали с перфектен дефанзивен актив.

„Червените“ пък се озоваха със 7 точки, въпреки всичките игрови промени и протестите на феновете.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcskasofiaofficial%2Fposts%2Fpfbid02UaobzXcuWtAr3gcQEEzxZusn8Tp39hSdKV3xSYvqLBFsXXRKNsmxyojvPYSf2M6kl&show_text=false&width=500″ width=“500″ height=“498″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“></iframe>

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Опасностите, които крие недоспиването

Здравият сън е важен за разграждането на старите и растежа на нови неврони в мозъка, уверява руският неврологът Павел Хорошов. За сериозната опасност от липсата на сън за човешкия мозък той предупреди в интервю за URA.RU, предаде БГНЕС. Неврологът посочи, че по време на сън мозъкът не само обработва информацията, […]