ЦСКА с инфарктна победа! Мощни викове към БФС: „Оставка“

NetNews

ЦСКА победи Пирин Благоевград като гост.

Домакините поведоха в мача от ефбет Лига. Иван Тасев реализира в 45+1 минута, след грешка на капитана на ЦСКА Амос Юга.

Юга поправи грешката си в 79-ата минута, когато подаде към Матиас Фаетон, а крилото реализира с левия крак за 1:1. Много хубава атака за ЦСКА, при която Станислав Шопов и Иван Турицов направиха отлично двойно подаване, а Линдсет намери Юга, който даде головия пас. Само 60 секунди по-късно Фаетон навърза трима защитници на Пирин и подаде към Джонатан Линдсет, който вкара за 2:1 за ЦСКА.

До края на мача играч на Пирин получи червен картон за груб фал. С победата играчите на Нестор Ел Маестро имат 28 точки от 13 мача и са на 2 т. от лидерската позиция, на която е Локомотив Пловдив. Локо обаче е с мач повече. Пирин е 13-и.

Любопитно е, че през първото полувреме на мача и двете агитки мощно освиркаха настоящото ръководство на БФС. Чуха се викове: „Оставка“ както от агитката на ЦСКА, така и от феновете на Пирин.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Кандидат-президент: Помощта на Байдън за Украйна и Израел е нелепа

Републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами отбеляза „нелепата ирония“ на искането на американския лидер Джо Байдън да окаже помощ както на неонацистите в Украйна, така и на Израел, който според политика се бори с нацистите. „Това е абсурдната ирония на искането на Байдън за помощ на стойност над 100 млрд. […]