ЦСКА 1948 и Арда не се победиха в скучноват мач

NetNews

Арда и ЦСКА 1948 завършиха при резултат 0:0 своя двубой от 29 кръг на Лига. Срещата не предложи интересни ситуации, но пък и двата тима завършиха срещата с намалени състави. Наложи се и намесата на VAR при един от червените картони.

Първото полувреме не предложи почти нищо интересно, Младият вратар на гостите се наложи да се намесва два пъти, но ситуациите не бяха сложни за него. Коконов опита удар от далечна дистанция, а в края на полувремето отново той стреля от движение.

След почивката ситуацията не се промени много. В 52-ата минута гредата спаси домакините. Центриране в наказателното поле намери връхлитащия на скорост Дамянов, който стреля с глава, но топката се отби в напречната греда.

Малко по-късно се наложи намесата на VAR. Иван Коконов влезе много остро в краката на Ангел Лясков. След намеса на VAR Станислав Тодоров разгледа ситуацията и показа директен червен картон на халфа на Арда.

Двубоят продължи без интересни положения пред вратите, а за сметка на това в края бе изгонен играч и на тима на Тодор Киселичков. Александър Александров вече имаше жълт картон, но фаулира Спас Делев и бе пратен по-рано под душовете.

До края гол не падна и срещата приключи при резултат 0:0.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Манолова поиска МЗХГ да провери фермата за норки на фирма „Градус“

Мая Манолова поиска служебните министри на земеделието Христо Бозуков и на здравеопазването Стойчо Кацаров да проверят фермата за норки на фирма „Градус“, за която беше подаден сигнал до Комисията по ревизията в последното ѝ заседание. По покана на организаторите, които подадоха сигнал пред Комисията по ревизията на последното ѝ заседание […]