ЦСКА 1948 ще преследва първа победа над Левски в дебюта на Любо Пенев

NetNews

ЦСКА 1948 приема Левски на стадион „Витоша“ в Бистрица в най-интересната среща от първия кръг на efbet Лига. Двубоят започва в 21:00 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, предава gong.bg.

И двата отбора, които са водени от едни от най-добрите наши треньори – Любослав Пенев и Станимир Стоилов, не крият амбициите си през този сезон. “Червените” ще преследват първа победа над Левски, като през двата сезона от своето влизане в efbet Лига те не само нямат успех на тима от “Герена”, но нямат и отбелязан гол в мрежата на “сините”.

Малкият капацитет на стадиона в Бистрица ще остави Левски без огромната подкрепа, тъй като на трибуните ще има едва около 300-400 „сиин“ фенове.

Големият проблем пред Любо Пенев е травмата, която получи националът Ивайло Чочев на една от последните тренировки. Конузията не е сериозна, но ще го извади от състава за днешния сблъсък с Левски.

Станимир Стоилов също не може да разчита на най-опитния си играч – Ивелин Попов. Бившият национал се контузи по време на подготовката и още се възстановява. Очаква се обаче като титуляри да започнат новите попълнения Анте Блажевич и Роналдо, който блесна с головете си в контролите.

ЦСКА 1948 направи мащабна селекция през лятото. Отборът беше напуснат от доста опитни играчи – Галин Иванов, Димитър Пиргов, Иван Караджов, Деян Лозев, Венцислав Василев, Георги Ангелов, Емил Мартинов, Васил Шопов, Крум Стоянов. В отбора пък бяха привлечени петима бразилци – Енрике от Маритимо, Октавио от Локомотив София, Джонатан Перейра от Берое, Тиаго Барбоса от Интернасионал и Хелитон Джордж. Десният бек Стив Фуртадо и вратарят Генадий Ганев, които миналия сезон играха в Берое, също облякоха „червената“ фланелка.

Резултати и мачове първи кръг:
Ботев (Пд) – Хебър 0:1
Септември – Лудогорец 0:3
Днес
18:30 Локо (Пд)- Пирин
21:00 ЦСКА 1948 (София) – Левски
Утре
18:30 Локо (Сф) – Черно море
21:00 ЦСКА (София) – Арда (Кърджали)
11 Юли 2022
18:30 Спартак (Вн) – Славия
20:45 Берое – Ботев (Враца)

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Фики Стораро показа порасналата си дъщеричка (СНИМКА)

Еслем, която се роди през август миналата година, е второто дете на певеца Фики Стораро и съпругата му Гюлджан. За последно хлапето се появи в социалните мрежи на прочутия си татко през март, когато Фики показа цялото се семейство. С просто око се забелязва колко е пораснала Еслем. <blockquote class=“instagram-media“ […]