Черно море Тича излиза на протест пред Община Варна

AdminNetNews

Баскетболен клуб Черно море Тича излиза на протест пред сградата на Община Варна, информират от клуба. Той ще се проведе в сряда (20 април) от 10:00 часа съвместно с родителите на спортуващите деца в клуба. Причината за действията на клуба е специалното отношение на Общински съвет Варна, в частност комисията „Младежки дейности и спорт“, пише още в съобщението на клуба.

„Комисия, която трябва да защитава спорта на град Варна, а в същото време се въздържа да вземе каквото и да е решение, позовавайки се на нормативни трикове – без нито един глас против, но въпреки това с отрицателно становище. Комисия, която се подигра с колективния спорт във Варна – футбол, баскетбол, волейбол, хандбал. Комисия, която не позволи на клубовете да защитят своите искания“, е позицията на варненския баскетболен клуб.

БК Черно море Тича приканва спортната общественост да подкрепи протестът, защото след „смъртта“ на хандбалния шампион Локомотив, идва краят на баскетбола в града.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Пътуването до Гърция ще е скъпо

Високи разходи за транспорт ще имат всички гръцки граждани, които искат да отпразнуват Великденските празници по родните си места, пише гръцкият в. „Та неа“. Заради поскъпването на горивата придвижването с кола, самолет и ферибот тази година излиза значително по-скъпо от миналата. Едно четиричленно семейство, което иска да посети отдалечен от […]