Чорбанов: ИТН си взеха поуките, по-мъдри сме

NetNews
„Преговорите бяха сериозни, обсъждахме допирните точки и различията в секторите, които бяха представени и от двете страни с експерти. Има доста допирни точки, най-вече по това как да изглежда бюджетът и какви цели трябва да си поставим. Ако искаме да бъдем в Еврозоната – ние трябва да имаме доста консервативен бюджет, а с огромните дефицити, които се залагат, това няма как да стане“, каза зам.-председателят на „Има такъв народ“ – проф. Андрей Чорбанов, в студиото на Bulgaria ON AIR.

Той е категоричен, че това не трябва да се случва за сметка на данъци и да не се натоварва допълнително населението.

Още по темата

19 апр 2023 11:58

14

1 сеп 2022 21:04

29

Според него от ИТН са си взели поуките и самата партия вече е по-мъдра.

„Ние подготвяме много законопроекти, участваме много активно, не сме пасивни, натискащи копчето и подкрепящи просто политики, не сме и хора без коментари. Нашата идея е да се борим за всичко, което сме обещали на нашите избиратели“, поясни проф. Чорбанов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Идват високи температури и облачност

Денят ще започне с минимални температури от 6 до 15 градуса, по Черноморието – до 11. Над страната ще има значителна облачност. Преди обед ще превалява в югозападните райони, а късно следобед валежите постепенно ще спират. Облаците от запад на изток ще намаляват, съобщи Bulgaria ON AIR. Максималните температури ще […]